lauantai 26. lokakuuta 2013

Tällä viikolla...

... olemme saaneet paikoilleen kuistin ja tuvan välisen parioven. Väri kaikista väliovista vielä puuttuu, koska emme ole lopullista päätöstä sen suhteen tehneet...... miehen setä ja serkku ahkeroivat meille rappuset yläkertaan...... mies laittoi ovien vuorilistat paikoilleen. Vielä niitä pitää hieman viimeistellä, sillä yläosaan tulee pieni koriste. Lisää kuvia sitten, kun ne sinne asti ovat päässeet...


... olen maalannut ulkoseinillä kiertävän penkin kahteen kertaan. Vielä kolmannen kerran se pitäisi varmaan sutaista.
... suihkutilaan muurattiin vanhoista tiilistä tällainen "reunus" kahta hirsiseinää vasten. Kahdelle muulle seinälle tulee sitten kaakelit. Valkoisella varmaan joutuu hirret sittenkin käsittelemään, koska huone tuntuu menevän liian pimeäksi tummilla seinillä...


... koska rappuset kerran talossamme nyt on, uskaltauduin itsekin korkeanpaikankammoisena käymään ensimmäistä kertaa yläkerrassa. Tässä kaksi kuvaa kummastakin päädystä. Niiden välissä on hirsiseinä, sillä jos haluammekin joskus ottaa yläkerran käyttöön, voimme helposti tehdä ainoastaan toisen päädyn. Tilahan on aivan mahdottoman suuri, jos se kokonaan joutuisi tehdä...Näin on meidän kulunut viikkomme sujunut. Ensi viikolla taas palaillaan ja muistakaahan siirtää kelloja talvea kohti ;)

6 kommenttia:

 1. Kumpa meidänkin kodista tulisi noin kiva! Kiinnostavaa tuo vanhojen tiilien käyttö kylpyhuoneessa, mekin ollaan mietitty mahdollisuutta kylpyhuoneessa tiilien käyttöön ja nyt teidän esimerkin innoittamana aion ryhtyä selvittämään asiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pömpeli! Ja kyllä teidän kodista varmasti ihana tuleekin. Innolla seurailen sen rakentumista jo :) Vanhat tiilet olivat tosiaan miehen idea ja pidän tuosta "reunuksesta" kovasti. Hyvä paikka shampoille ym. Joku suoja tiilien päälle on tulossa vielä, kerran tuollaisenaan näkyviin jää.

   Poista
 2. Kiva tuo tiilireunus ja kauniit pariovet!:)
  R

  VastaaPoista
 3. Oi että taas! Upeat nuo kuistin pariovet! Ja tuo tuvan vaalea penkki luo kyllä hienon kontrastin tuolle tummemmalle hirsiseinälle. Ihanan avaralta näyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pariovet ovat kyllä omaankin mieleen! Tänään päätettiin vihdoin ja viimein väliovien värikin. Jännityksellä odotan, onko mennyt ihan metsään valinta :D Että on tämä kyllä aikamoista värien valintaa ja aprikointia koko touhu, Tuut kyllä huomaamaan ;)

   Poista