maanantai 14. lokakuuta 2013

Keittiö

Viikonloppuna laitoimme miehen kanssa keittiön kaapit paikoilleen ja tässä tulos:
 Tykkään siitä todella paljon, sillä se on juuri sellainen kuin halusin! Kodinkoneet vielä puuttuvat, mutta valkoisia ne kaikki tulevat olemaan eli samalla kaavalla mennään.
Keittiön työtaso on massiivikoivua ja se tullaan käsittelemään jollain jossain vaiheessa. Nyt se vaan pitää suojata mahdollisimman hyvin, jotta jälkiä ei tule.
Tiskiallas on ehdottomasti suosikkini koko keittiöstä. Nyt olenkin erittäin tyytyväinen, että pidin pääni enkä hyväksynyt muita vaihtoehtoja, vaikka mies sitä välillä yrittikin :) Nyt hänkin kyllä on myöntänyt, että ei mikään muu allas olisi keittiöömme paremmin sopinut kuin tämä. Allas on siis Ikean Domsjö-mallia.


Keittiön kahden ikkunan väliin tulee liesituuletin, kunhan sellaisen vaan löydämme. Valkoinen olisi hakusessa. Ikeasta jo kuvittelin löytäneeni sen, mutta paikan päällä se osoittautuikin aivan liian pieneksi meidän makuumme. Massiivisempi olisi siis liesituulettimen tarkoitus olla. Eiköhän se oikea jossain vaiheessa kohdalle tule..!


Räsymattojakin on säkillinen meille kotiutunut. Miehen mummo ne meille antoi, joten tunnearvoa niiltä ainakin löytyy, sillä hän on itse ne tehnyt aikanaan. Vielä mattoja pitää hankkia melko paljon lisää, mutta tästä on hyvä lähteä.
Verhoja olen myös alkanut mielessäni pohtimaan. Vanhempieni luota löysinkin mummoni vanhoja verhoja ja muksujen huoneeseen on ainakin yhdet niistä tulossa.

Syksyistä viikon alkua kaikille & tervetuloa uudet lukijat! :)

8 kommenttia:

 1. Ei voi muuta kuin ihailla! Niin ihana tyyli teidän talossa ja keittiökin istuu taloon tosi kauniisti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurkiitos Pömpeli! (: Meillä mies taitaa olla se, jolla on enemmän silmää sisustamisen suhteen ja annankin hänelle usein lopullisen päästösvallan :D Keittiö on kuitenkin mennyt suurimmaksi osaksi minun päätösten mukaan, joten kiva kuulla, että se istuu tyyliin siitäkin huolimatta ;)

   Poista
 2. Ihan törkeen hieno teidän keittiö! Mää en sitte saanu meille tuota Ikean allasta, kun olis tullu niin paljon muutoksia muihin kaappeihin, jos se olis laitettu. Mutta tuo on kyllä ihan huikea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teea :) Meillä oli kans siinä kiikun kaakun saadaanko allas mahtumaan, mutta saatiinhan se :)

   Poista
 3. Upea keittiö! Ja tuo allas <3 Hienoja räsymattoja olet myös saanut. Mekin haluttais räsymattoja uuteen kotiin. Saa nähdä, mistä niitä löytyisi.
  Meillä muuten mies meinaa tehdä liesituulettimen itse. Tarkoituksena on ostaa valmis kalusteisiin asennettava liesituuletin ja tehdä sen ympärille puusta kehys ja päällystää sen esim. valkoisella helmipaneelilla. Näin tehden siitä saa juuri sellaisen, kuin haluaa. Eiköhän onnistuisi sinunkin mieheltä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Maria :) Allas on kyllä todellakin <3 Että odotahan vain kun saat omasi ;)
   Räsymattoja pitäisi tosiaan vielä lisää hankkia. Täällä ainakin muutama paikallinen niitä valmistaa ja ajattelin siellä teettää niitä, jos ei muualta löydy.
   Ja tosiaan, varsin varteen otettava idea tuo itsetehty liesituuletin! Eilen selailin netistä valkoisia tuulettimia ja aina ne kaikkein hienoimmat sekä meidän keittiöön sopivimmat saivat hintansa puolesta hikipisarat valumaan otsalle.. Huh, varsin arvokkaita! Mutta nytpä tiedän, mitä voin ainakin miehelle ehdottaa, kun hän tuolta raksalta kotiin tulee... Kiitos siis ideasta :)

   Poista
 4. Kaunis keittiö ,ja ihania räsymattoja värivaihteluineen. Itsekkin päädyimme koivuiseen työtasoon. Allas on varsin viehättävä. Joskohan sittenkin sellainen .... Miettii ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Hanna! Ja kiva kun jätit merkkisi vierailustasi tänne :) Pitääpä tulla vastavierailulle ;)

   Poista