perjantai 4. lokakuuta 2013

Lokakuun alkua..

Taas perjantai. Mihin nämä viikot oikein menevät..? No eipä tuo haittaa, koska koko ajan eteenpäin mennään.
Tällä viikolla ovat kattolistat löytäneet paikkansa melkein koko talossa. Ainoastaan wc ja kodinhoitohuone kaipaavat vielä omiansa. Listat maalattiin kerran ennen paikoilleen laittoa ja vielä pitäisi toiseen kertaan ne sutaista, ettei vaan tuosta maalaamisesta pääse eroon hetkeksikään. Talon sisäseinien käsittely on myöskin hyvällä mallilla. Enää kodinhoitohuoneen seinät käsittelemättä, kunhan vaan vahaa saan lisää kaupasta..Seuraava kohde taitaakin olla ikkunoiden alla kiertävän "penkin" viimeistely. Peilit pitäisi siihen miehen tehdä ja sitten minä jatkan maalaamisella. Myöskin ovien väriä olemme miettineet ja nekin saavat toivottavasti väriä pintaansa pian. Sitten puuttuvatkin enää ikkunoiden vuorilaudat, lattian käsittely ja jalkalistat!
Wc:n hirret maalasin valkoiseksi ja muulle seinälle on tulossa jokin romanttinen tapetti. Tämä onkin ainoa huone, johon tapettia tulee. Valkoista hirsiseinää vasten tulee vanha ruskea senkki ja sen päälle haluaisin jonkin kauniin malja-altaan. Siksi päädyttiinkin maalaamaan seinä tumman sijaan valkoiseksi ettei pieni huone mene liian tummaksi senkkeineen.

Ai niin, keittiökalusteet pitäisi saapua meille tänään tai viimeistään huomenna! Olen niistä kovin innoissani, koska nyt alkaa todellakin tuntua siltä, että pian me tuolla asumme!

6 kommenttia:

 1. Näyttää ihan mahtavalta, kyllä nuo listat tekee talosta vaan heti valmiimman näkösen! Teillä alkaa olemaan hommat hyvällä mallilla! :) Mistä otitte keittiökalusteet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Listat tekee kyllä paljon! Keittiökalusteet otettiin Vimpelin Puutyöltä. Ei siis menty merta kauemmas kalaan, vaan otettiin taas samasta paikasta ne kuten edellisessäkin talossa :)

   Poista
 2. En kyllä yhtään epäile, ettette pääsisi jouluksi uuteen kotiin, kun on jo näin valmista! :)
  Meillä on hyvin samanlaiset wc-suunnitelmat. Yksi vessan seinä on hirttä ja se tulee valkoiseksi ja sitten romanttista tapettia muihin seiniin ja mielellään joku vanha senkki tai kaappi allaskaapiksi :)
  Jään innolla odottelemaan kuvia teidän keittiöstä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Maria kuulla, että teillä on myöskin samanlaisia suunnitelmia wc:n suhteen!
   Todellakin toivon, että me tuolla talossa jouluna asuttaisiin, mutta en kuitenkaan vielä tohi innostua ajatuksesta, jos jotain sattuukiin tulemaan.. :)
   Ja keittiöstä heti laitan kuvia, kun se saadaan paikoilleen! Nyt se menee vielä hetkeksi suojaan kaikelta lialta :)

   Poista
 3. Hei,
  Minua kiinnostaisi tietää millä olet hirsiseinät käsitellyt? Ovat erittäin hyvän näköiset, sopii talon henkeen aivan ihanasti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, hirret olemme käsitelleet Teknoksen paneelivahalla! Sekoitimme kahta eri sävyä yhteen ja saimme tällaisen tuloksen aikaiseksi ;) Sävy on kyllä omaankin mieleen :)

   Poista