lauantai 28. joulukuuta 2013

Makuuhuone

Joulu on onnellisesti ohitse!
Meille tämä kulunut viikko jää varmasti mieleen, koska olihan tämä ensimmäinen joulu uudessa kodissamme. Paikalla olivat minun vanhemmat ja kaksi veljeäni sekä miehen puolelta hänen isä, sisko ja pikkuveljet. Mikäs sen mukavampaa kuin viettää joulu rakkaiden ihmisten seurassa. Siltikin täytyy todeta, että onneksi joulu on vain kerran vuodessa... Olo on nimittäin kaikkea muuta kuin "kevyt".

Joulusta en kuitenkaan sepusta sen enempää, vaan ajattelin laittaa kuvia makuuhuoneestamme. Hieman suppeaksi kuvakokoelma jää, koska huone on vielä kovin "aution" näköinen ilman verhoja ym.


Nämä Laitalan Kustavilainen-sarjan huonekalut löysimme netistä. Käytettyinä ne ostimme, mutta kunnoltaan olivat todella hyviä. Väriltään kalusteet ovat helmenharmaita kultaisine koristeluineen.
Mielestäni nämä sopivat hyvin sisustuksen tyyliin. Sopivan koristeellisia eikä yhtään liikaa. Yöpöydät ovat lemppareitani. Ne ovat niin kauniin näköisiä koristeluineen!Sängyn päätyyn seinälle ostimme Ikean reissulta kaksi Årstid- valaisinta. Nämä lamput ovat tällä hetkellä suuressa suosiossa junioreittemme leikeissä. Sen takia katkaisimet ovat hyvässä piilossa :D
 Vielä siis kovin vaiheessa tämä meidän makuuhuoneemme on. Hankintalistalla ovat ainakin verhotangot, verhot ja matot. Myös seinälle olisi kiva saada tauluja koristeeksi. Pikku hiljaa kuitenkin oikeanlaisia etsiskellen, koska kiirusta ei kerran ole.


Loppuun vielä kuva eteisemme "uudesta" kalusteesta. Mieheni isä toi meille tällaisen puulaatikon, joka on kuin tehty vessan ja kodinhoitohuoneen ovien väliin. Onhan se toki sen näköinen, että elämää on nähnyt, mutta ehkä juuri siksi pidän siitä!


Loppuun vielä tervetulotoivotus uusille lukijoille! :)

4 kommenttia:

 1. Hyvää alkanutta vuotta! Puulaatikko just sopivan rouhea. Omasta mielestäni hyvä sisustus koostuu kerroksellisuudesta eli uutta ja vanhaa sopivassa suhteessa. Pieni huomio sinulle blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää alkanutta vuotta myös sinne! :) Ja totta kyllä on, että sisustus koostuu nimenomaan kerroksellisuudesta.
   Ja kiitos kovasti huomiosta ;)

   Poista
 2. Löysin blogiisi ja pakkohan oli jäädä lukijaksikin, tosi mielenkiintoista seurata tällaista rakentamista, josta löytää omia unelmiaankin! :) Kaunis talo ja innovatiivinen sisustus teillä! En ole vielä selannut blogia alkuun asti, joten oletkohan jo kertonut, minkälaiselle tontille oikein rakennatte, kun teillä näyttää olevan vanha piharatikin pihapiirissä valmiiksi?
  Ja noi Årstid-lamput.. meidän juniorit räpsytteli jokaisesta kolmesta lampusta ketjut irti, mutta onneksi niihin oli helppo pistää teipit kotelon sisäpuolelle, joten eivät periaatteessa enää pomppaa irti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Taina ja kiva, kun löysit tänne! :)
   Ollaan tupa rakennettu tänne maalle ihan miehen kotikonnuille joen varteen :) Piharati sen sijaan on mieheni suunnittelema ja sen rakensimme ennen taloa syksyllä 2012. Kovin vanha se ei siis vielä ole, mutta vanhaa tyyliä toki ollaan tavoiteltu! :)
   Ja nuo lamput.. Mielessä on käynyt monen monta kertaa, että milloinkahan ketjut menevät rikki.. Niiden piilottaminenkaan ei enää mene läpi nimittäin.. :D

   Poista