torstai 21. marraskuuta 2013

Muutto on jo melkein ovella


Viime viikolla saimme talon siihen pisteeseen, että aloitimme vihdoin ja viimein lattian maalaamisen. Nyt kaikki kolme makuuhuonetta ovat valmiita jalkalistoja myöten! Maanantaina siirryttiin sitten itse tuvan lattian pariin. Tällä hetkellä se on maalattu kerran ja odottaa toista maalikerrosta päällensä, kun sähkömies on saanut kaikki valmiiksi. Kuistin lattia käsitellään ihan viimeiseksi.


Penkit tosiaan maalasin maalarinvalkoisella kahteen kertaan ja nyt olen viimeistellyt peilien "syvennyksiä" astetta tummemmalla värillä.
Jalkalistat maalattiin samalla sävyllä kuin lattia.


Jokaiseen makuuhuoneeseen mies laittoi vaatekaapitkin jo paikoilleen. Yllä oleva kaappi kyllä taitaa olla lelujen säilytyspaikka, koska muksujen huoneesta on kyse.


Ovien mukana tulleet alkuperäiset kahvat saivat jäädä paikoilleen tähänkin tupaan.Viikonloppuna olisi tarkoitus maalata lattia toiseen kertaan, jos vaan ennätämme. Olen jo hiljalleen pakkaillut tavaroita tulevaa muuttoa varten. Samalla tulee kätevästi käytyä kaikki tavarat läpi ja hävittää turhat pois. Näillä näkymin saamme siis ensi viikolla mahdollisesti kuljettaa ensimmäisiä muuttolaatikoita omaan tupaan! <3

8 kommenttia:

 1. Ihan huikeaa! Mieti, te muutatte jo ihan kohta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä vielä oikein käsitä, että kohta saadaan viettää eka yö omassa kodissa.. Paras joululahja se kyllä on! Hieman ennakkoon tosin ;)

   Poista
 2. Eikä! Näyttää niin hienolta! Hyvin sopii noihin peilien syvennyksiin tuo vähän tummempi väri. Vaatekaappikin käy hienosti tyyliin. :) Varmasti on mukava pakkailla uutta kotia varten, ja muutto on tosiaan aina hyvä ajankohta karsia niitä turhia tavaroita. Tsemppiä viimeisiin hommiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuttaminen on ehkä inhottavinta, mitä tiedän..! Mutta tässä tapauksessa en kyllä valita, koska on tätä päivää ootettu kovasti. Ja kiitos paljon tsempeistä. Niitä todellakin vielä tarvitaan viime hetken hommiin :)

   Poista
 3. Tuollaiseen kotiin kyllä itsekin mielelläni muuttaisin :) Kiinnostaa kovasti miten olette toteuttaneet nuo penkit, ilmeisesti teillä on pistorasiat penkeissä,niin että hirsiseinää ei ole ole porattu? Pitääkö penkkien rakennuksessa tai kiinnityksessä seinään huomioida hirsien painuminen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä painuminen pitää ottaa huomioon :) Meillä penkin runkona 48x48, joihin porattu soikeat reiät ja kiinnitetty ruuveilla, joissa isot prikat. Soikeat reiät mahdollistavat hirsien painumisen (n. 2cm). Ja tosiaan kaikilla ulkoseinillä on tämä kyseinen penkki, joten sähkörasiat on voitu asentaa siihen. Samalla laitoimme vielä 5 cm:n ekovillaeristeen sen runkoon.

   Poista
  2. Kiitos tiedoista :) Järkevä ja kaunis ratkaisu!

   Poista