perjantai 15. marraskuuta 2013

Kodinhoitohuone

Kuten edellisessä postauksessa jo lupailinkin, tässä hieman uudempaa kuvaa kodinhoitohuoneestamme. Viime viikolla saimme kaikki kalusteet paikoilleen kyseiseen huoneeseen. Ainoa asia, joka vielä puuttuu, on kaappien vetimet.
Ovimalli ja taso ovat ihan perusvalkoisia ilman mitään sen kummempia hienouksia. Ajatuksena oli sama kuin keittiössä, että tummat seinät ja vaaleat kaapit. Koska huoneessa on kaksi ikkunaa ja kolme ovea, oli kaappien sijoittaminen pitkään mietinnässä. Yritimme saada koko tilan hyödyksi, jotta olisi mahdollisimman paljon säilytystilaa vaatteille ym. Eipä siinä kovin montaa vaihtoehtoa loppujen lopuksi ollut, joten tällaiseen ratkaisuun päädyimme.


Myös tasotilaa halusin riittävästi, koska sitä tarvitsee aina. Tai ainakin minä.


Pyykinpesukoneen yläpuolelle on vielä tulossa pieni kaappi.
Suihkutilan oven mies kävi viime viikolla ostamassa, kun kerroin millaisen haluan. Ihan hyvin mies oli siis ohjeet kuunnellut, koska tämä oli ihan passeli ovi mielestäni.


Talon väliovet olen vihdoin ja viimein saanut maalattua kahteen kertaan. Kaikki ovat sävyltään saman värisiä.


Portaiden alle saimme pienen säilytystilan eli toisin sanoen sijoitamme sinne arkkupakastimen. Ovenkin siihen löysimme pienen etsinnän jälkeen. Kolmella peilillä tosin, mutta sävy onneksi sama.


Pihalle mies ja hänen setänsä tekivät väliaikaiset portaat. Tarkoitus olisi tehdä isommat ensi kesänä mahdollisesti, mutta nyt piti vain saada jonkinlaiset ennen muuttoa. 


Kuluneella viikolla olemme myös aloittaneet lattian maalaamisen. Tällä hetkellä lattia on maalattu kahteen kertaan kaikista kolmesta makuuhuoneesta ja enää niistä puuttuvat vain jalkalistat. Huomenna ajattelimme siirtää vaatekaapit huoneisiin paikoilleen, koska lattian maali oli tänään jo lähes kuiva. Seuraavaksi pitäisi sitten siirtyä rappusten, tuvan ja kuistin lattian kimppuun. Muutto tulevaan kotiin alkaa todellakin olla ajatuksissa lähes päivittäin.. :)

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää kodari! Tasotilaa ei tosiaankaan koskaan oo liikaa! Ja nuo teidän väliovet pistää ihastuttamaan joka kerralla, niin hienot! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riittävä tasotila on kyllä ehdoton! Innolla jo odotan, kuinka tämä huone sitten käytännössä tulee toimimaan.. :) Ja kiitos, ovista pidän kyllä itekin paljon.

      Poista