sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Lattiaa

Tästä aloitettiin perjantaina...
... Ja tässä ollaan nyt. Makuuhuoneet, wc ja kuisti ovat vielä lattiaa vailla, joten niiden pariin siirrytään heti tulevalla viikolla!

10 kommenttia:

 1. Tosi kaunis talo ja aivan mahtavat lattiat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Malttamattomana jo odotan, että saa väriä lattian pintaan, jotta näkee kokonaisuuden. Mutta se ei kuitenkaan ole vielä hetkeen ajankohtaista :D

   Poista
 2. Oi, hyvältä näyttää :) Omissakin haaveissa siintää pohjalaistalo, joten mielenkiinnolla seuraan teidän projektia. Sellaista kysyisin, että paljonko teillä on huonekorkeus?

  Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Milla! Piti oikein varmistaa huoneen korkeus, etten ihan palturia puhu, mutta huonekorkeus on tosiaan noin 265 cm. Ja paljon tsemppiä sinne, että haave pohjalaistalosta toteutuisi ;)!

   Poista
 3. Nuo lattialankut ovat kyllä niin upeat! Mehän eilen käväistiin taas teillä ja nähtiin lankut ihan livenäkin. :) Teillä on kyllä niin ihanan avaraa siellä! Jospa joskus vielä nähtäis mekin ihan livenä :) Minkä väriseksi aiotte muuten lankut käsitellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huomasinkin, että miehesi tuossa ovella käväisi eilen enkä yhtään tiennyt, että mukana olit! Eiköhän me tässä varmastikin livenä nähdä jossain vaiheessa ;)
   Lattian väristä vielä keskustellaan tässä taloudessa, mutta haluaisin jotain harmaa-sinertävän väliltä sen tulevan.. Joten saas nähä, mikä tulee olemaan lopullinen päätös. Pian sekin on tosin tehtävä sillä kovasti yritetään jouluksi uuteen kotiin päästä eikä sinnekään enää matkaa kovin ole!

   Poista
 4. Aivan ihana talo! En tiennyt että nykysäädöksillä edes voi rakentaa muita kuin
  muovitettuja pullotaloja. Ei ole mikään yllätys että näitä tehdään juuri siellä Pohjanmaalla missä on aina ollut homma hanskassa ja roppakaupalla tyylitajua. Mielenkiinnolla jään seuraamaan tätä blogiasi.

  Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos Kristiina :) Ja tervetuloa mukaan seuraamaan!

   Poista