perjantai 8. maaliskuuta 2013

Pikapäivitystä raksalta!

Aika juoksee taas liian nopeaa eikä päivän tunnit tahdo riittää mihinkään! Nyt kuitenkin lasten ollessa unten mailla, ajattelin tulla ja pikapäivittää raksan tilannetta. Yläkerran teko on siis hyvällä mallilla ja ensi viikolla sen pitäisi olla valmiina. Maltan tuskin odottaa miltä talo näyttää kasattuna! Kovin paljoa ei muksujen kanssa olla raksalla nyt oltu, kun ulkona on ollut kamala viima melkein päivittäin. Nyt pojalle onkin tullut tauti päälle eikä näytä tyttökään siltä säästyvän... Olemme siis tyytyneet yläkerran ikkunasta katseluun, kun miehet tontilla hääräävät.
Tässä kuvia maaliskuun ajalta!
Näissä kuudessa ensimmäisessä kuvassa sää vielä suosi meitä. Taitavatkin tosin olla viime viikon ajalta.. Tällä viikolla sää onkin ollut hieman huonompi. Pointsit taas kerran talon tekijöille, kun tuolla ulkona ahkerasti työskentelevät, oli sää sitten mikä tahansa.

Siinä kuvapläjäys yläkerrasta, joka tulee olemaan todella suuri. Nyt sen vasta ymmärtää, kun omilla silmillä näkee. En muista kirjoittelinko jo aiemmin, että ehkä teemmekin yläkertaa asumiskuntoon heti. Ajatushan oli, että alakerta saa riittää meille näin aluksi.. Kokonaan yläkertaa ei kuitenkaan olisi tarkoitus tehdä, vaan puolet siitä. Mutta kuten olen monesti jo sanonut, on niin moni asia vasta ajatuksissa, että aika näyttää mitä tulee tapahtumaan..
Rentouttavaa viikonlopun alkua jokaiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti