keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Talolta se jo näyttää..

Tänään vihdoin ja viimein ennätän päivittää raksan tapahtumia. Päivät ovat olleet niin touhukkaita viime aikoina, että illalla sänky kutsuu melkein heti muksujen mentyä unille. Kiitos kuuluu myös osin meidän perheen pikku neidille, sillä hän on muuttanut "hieman" rytmiään ja aamuherätys on aina klo 5-6 välillä. Toivon todellakin, että tämä on vain jokin ohi menevä vaihe ;)

Unista kuitenkin raksaan. Tilanne siellä näyttää nimittäin erittäin hyvältä. Ilmat ovat suosineet meitä ainakin tämän alkuviikon ja hirsikehikkoa on nyt alettu pystyttämään perustuksen päälle. Maanantaina tontilla työskenteli yhteensä yhdeksän henkeä minut aina välillä mukaan lukien. Miehen isä tuli myös avuksi ja sekös vasta meidän pojan mieleen oli, kun pappaa näki.
Tässä kuvia maanantailta ja tiistailta:
Kaksi tai kolme tuntia me pojan kanssa siellä yleensä aamupäivästä hääräämme tai ainakin yritämme, kunnes tyttö uniltaan herää ja täytyy lähteä sisälle. Sama toistuu sitten taas iltapäivällä tytön toisten päikkyjen aikaan. Nautin ja niin nauttii pikku mieskin!
Tämän päivän kuvat jäi sitten ottamatta, mutta alakerta on pystytetty nyt kokonaan. Ensi viikon aikana todennäköisesti sitten yläkerta on puolestaan valmis. Lienee turhaa edes sanoa, kuinka tyytyväinen olen taloon. Vaikka se ei edes ole vielä kokonaan pystyssä, saati sitten valmis!
Nyt pitää vain toivoa, että nämä ihanan keväiset ilmat jatkuvat ja talo olisi mahdollisimman pian pystyssä. Pääsiäisen aikaan aiomme kuitenkin koko perhe pitää hieman taukoa raksahommista ja olla vaan :)

5 kommenttia:

 1. Vau, ihan mahtavalta näyttää jo nyt! Rentouttavaa pääsiäistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rentouttavaa pääsiäistä myös sinne! On tämä oman talon rakentaminen kyllä mieleen jäävää aikaa. Toki myös raskasta, mutta siellä se palkinto häämöttää :)

   Poista
 2. Voi kun näyttää hienolta! Ja ihanassa säässä olette saaneet taloa pystyttää! Oikein hyvää pääsiäistä teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sää on kyllä ollut mitä mahtavin pystyttää taloa! Kevät saa mun puolesta jo täysin tulla.
   Oikein ihanaa pääsiäistä sinne teille myös! Teillä onkin nähtävästi pian jännät hetket käsillä, joten tsemppiä viimesille viikoille :)

   Poista
 3. Siis se on aivan järkyttävän hieno jo nyt!! :)

  VastaaPoista