sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Paripulpetti


Tämän vanhan paripulpetin otimme talteen parisen vuotta sitten. Asuimme silloin edellisessä omakotitalossamme ja pihapiiriimme kuului vanha talo, joka oli täynnä kaikkea vanhaa roinaa. Talon yläkerta oli jo melkolailla romahtanut alas, mutta teimme silti kaikkia kivoja löytöjä sieltä. Tämä paripulpetti on siis yksi niistä!

Mieheni ja hänen serkkunsa firmassa oleva työharjoittelija otti ja hioi pulpetin. Sen jälkeen ensimmäinen kerros maalia pintaan ja väriksi valitsimme oliivinvihreän. Vielä se tosin odottaa toista maalikerrosta päälleen, mutta kuvista näkee jo hieman millainen siitä on tulossa.


Talossa aiomme paripulpetin sijoittaa muksujen huoneeseen. Muutamassa yllä olevassa kuvassa näkyy taustalla vanha vihreä laatikko, joka on samaisesta talosta talteen otettu. Aiomme kunnostaa myös sen ja väriksi mikäpäs muu kuin oliivinvihreä! Laatikko on oiva säilytyspaikka leluille lasten huoneessa :)

3 kommenttia:

 1. Piti heti ahmia kaikki tekstit läpi! Voi mahoton teille tullee komia talo! Ja ootta jo nuin pitkällä, että kohta jo pystyyn laittaa!

  Mukaan siis hypätty! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkällä ollaan, mutta on matkaa loppuun vielä PALJON! :)
   Pitikin kysyä, että onko teillä jo tiedossa milloin talon rakennus alkaa? Ja tosiaan kiva, että on näitä "kohtalontovereita" eli tervetuloa myöskin tänne mukaan! :)

   Poista
  2. Jos menee kaikki suunnitelmien mukaan, pitäis syksyllä homma pyörähtää käyntiin. Peukkuja siis saa piellä pystyssä. :)

   Poista