tiistai 5. helmikuuta 2013

Kalusteita..

Hieman lisää kuvia talon tulevista kalusteista. Tähän mennessä hankkimamme kalusteet kaikki ovat olleet tummia, mutta tarkoituksena olisi kuitenkin suurin osa hankkia valkoisena. Hirsiseinät maalaamme sisältä varmaankin hieman tummemmaksi, joten valkoiset kalusteet sopivat sinne täydellisesti. Olen muutenkin vaalean ystävä enemmän kuin tumman. Tämä senkki tarttui mieheni matkaan, kun hän haki toista netistä ostamaansa kalustetta Etelä-Suomesta. Älkää huomioiko pöydällä olevaa kasvia.. Tai voiko sitä enää kasviksi sanoa ;)Peili on yksi huutokaupan ostoksista. Sopii senkin kanssa todella hyvin yhteen! Näitä kalusteita on nyt hieman ripoteltu ympäri nykyistä taloa, sillä tila tahtoo käydä jo hieman ahtaaksi, kun on muidenkin tavaroita talossa! Tämänkin senkin jouduin sovittamaan olohuoneeseen nurkkaan, mikä ei tee tarpeeksi oikeutta tälle hienoudelle.


Tämä kello on myös huutokaupasta. Se on noin 1900-luvun alkupuolelta ja pelaa vielä täysin. Yhden yön pidimmekin kelloa päällä, mutta täytyy sanoa, että on hieman vielä totuttelemista sen soimiseen :) Pahoittelen kuvan laatua..


Vielä esittelemättä on toinen senkki, jonka sijoitamme vessaan. Siihen päälle laitamme malja-altaan. Kyseinen senkki sijaitsee kuitenkin niin hankalassa paikassa tällä hetkellä, etten kuvaa saanut. Voimat eivät riitä yksinkertaisesti senkin siirtämiseen, sillä on se sen verran painava! Toisessa varastossa on vielä vaatekaappi. Palasina tosin. Joten en ryhtynyt sitäkään kasaamaan sitten. Mutta niidenkin aika on sitten joskus.

Vielä muutama kuvanen raksalta:

Kuten kuvista näkee, on jo jouduttu laittamaan telineet talon ympärille. Myös ikkunoiden paikat ovat hyvin hahmottumassa. Ikkunathan meille toimittaa Sydänpuu. Niistä kuitenkin lisää toinen kerta, sillä ovat ne sen verran mahtavat, että vaativat ihan oman postauksen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti