tiistai 19. helmikuuta 2013

Ensimmäinen kuukausi takana

Aamulla kävimme muksujen kanssa taas napsimassa kuvia raksalta. Tästä alkaa tulla ihan joka päiväinen tapa, mutta kuinka kiva niitä kuvia onkaan sitten katsella, kun koko rakennusprojekti on ohi! Tilannehan on nyt se, että alakerta alkaa olla pian valmis ja yläkerran tekeminen starttaa. Ensi viikolla pitäisi alakerta olla paketissa. Hassua kuinka nopeaa tämä aika onkaan mennyt, sillä eilen tuli tasan kuukausi siitä, kun ensimmäiset hirret veistettiin!

Tästä lähdettiin:


Ja tämä on tilanne tänään 19. helmikuuta 2013 :


Tehdään nyt vielä kuvien mukana "kierros" talossa :)


Oikealla oleva aukko vie kuistin puolelle ja siihen tulee pariovet. Vasemmalla oleva ikkuna tulee sen sijaan vaatehuoneeseen. Tosin enää emme olekaan niin varmoja tuleeko vaatehuonetta lainkaan.. Mietinnässä on siis.


Näkymää edellisessä kuvassa olevan oviaukon kohdalta, kun tullaan eteiseen. Oikealla siis olohuonetta ja seinän takana keittiötä. Vasemmalla ns. ruokailusali.


Tupaa kuvattuna "ruokailusalin" puolelta.


Olohuoneen nurkasta kuvattuna eteinen ja ruokailusali. Oviaukothan johtivat oikealla makuuhuoneeseen, keskellä vessaan ja vasemmalla kodihoitohuoneeseen. Pikku apuri kovassa työn touhussa olkkarin puolella ja koirahan vahtii häntä koko ajan.


Samasta suunnasta edelleen kuvaa. Vahdittava ja vahtija vauhdissa :)


Oviaukot makuuhuoneisiin. Oikealla muksujen ja vasemmalla vanhempien. Näiden aukkojen väliin suunnitteilla toinen pönttöuuneista. Sekään ei tosin vielä täysin varmaa ole..Ja illan viimeinen kuva etupihalta kuvattuna. Oikealla olevat kaksi ikkunaa ovat muksujen huoneen ikkunat. Keskellä olevat kaksi taas keittiön.

Näin kuvien myötä toivotan rentouttavaa tiistai-iltaa kaikille! Alkaa nimittäin kello näyttää sen verran, että uniaika lähestyy. Jaksaapa huomenna taas touhuilla kahden pienen vipeltäjän kanssa :)

1 kommentti:

  1. Mahottoman komealta näyttää! Jospa kesällä pääsis ihan paikanpäälle ihmettelemään...Voimia sinne koko porukalle. Muistakaa ottaa välillä rennosti! -66-

    VastaaPoista