tiistai 22. tammikuuta 2013

1½ fooninkinen piharati...... eli meidän tuleva varasto, pannuhuone, autotalli
ja -katos näin yksinkertaisemmin :) Kuten mainitsinkin halusimme saada tämän rakennuksen valmiiksi ennen taloa, ettei se olisi jäänyt vaan vaiheeseen kuten monesti tahtoo tallin kohdalla käydä. Hyvin kuitenkin onnistuimme ja nyt se on pientä viimeistelyä vaille valmis.

Kattomateriaaliksi valitsimme tiilen ja väriksi tiilenpunaisen. Erittäin tyytyväinen olen värivalintaan, vaikka silloin taloa suunnitellessamme taisinkin möläyttää, ettei ikinä punaista kattoa saati sitten taloa. Ikinä ei siis pidä sanoa ei ikinä. Tässä se tuli taas kerran todistettua. Seinät sen sijaan maalasimme punamultamaalilla. Rakennuksen ovet mieheni teki itse taitavin kätösin ja minä maalasin ne värillä okrankeltainen.

Tammikuu 2013


Tallia tehdessämme mieheni serkku ehdotti, että laittaisimme vellikellon katolle ja sehän sinne tuli! Kello tosin vielä puuttuu, mutta kaikki ajallaan :)


Vellikello ilman kelloa.


Koko rakennus tammikuussa 2013

Tässä vaiheessa olemme siis nyt. Toki pientä viimeistelyä se vielä vaatii, mutta nekin hoituvat, kun ilmat taas lämpenevät. Heti kun talo on valmis, kajahtaa vellikello ensimmäistä kertaa!

4 kommenttia:

 1. Mulle pieni "koppi" tuonne autotallin ylahirsille!! :) -A-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen voin luvata, jos saadaan sut sieltä tänne! ;)

   Poista
 2. Tosi kaunis piharakennus! Onnistuneesti vanhan tyylinen, luulin ensin, että on ollut jo iät ja ajat olemassa... t. vanhan pohjalaistalon uusi emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) Ja kiva kuulla, että luulit rakennusta vanhaksi ;) Sitä ollaan juuri tavoiteltukin, kun mies tätä piharatia suunnitteli.

   Poista