tiistai 4. kesäkuuta 2013

Pieni kurkistus... Ikkunoiden koristeiden kimpussa ollaan siis touhuttu. Mies on tehnyt koristeet valmiiksi iltaisin ja sitten minä taas maalannut ne, kun muksut ovat olleet yöunilla. Isojen ikkunoiden koristeet ovat jo voitonpuolella!Ja toisen päädyn koristeet valmiina!
Takapihan koristeet sen sijaan maalasin eilen, mutta vielä niitä ei ole mies ennättänyt paikoilleen laittaa.


Hieman lähempää...


Etupihan ikkunarivistöä.

Halu päästä ikiomaan kotiin on nyt entistä suurempi! Kuinka ihanalta ja lämpimältä talo näyttikään eräs synkkä ilta, kun ohi menin ja ikkunoista paistoi valo! Unelmaa kohti siis mennään edelleen.

8 kommenttia:

 1. Nuo koristeet ovat kyllä niin mahtavat! Ai että! Teidän talo tuntuu valmistuvan tosi hurjaa vauhtia, vaikka illat sitä vain teettekin. Unelman toteutuminen on jo ihan lähellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Maria :) Tykkään kyllä itekin noista koristeista tosi paljon.
   Ja kyllä se talo sieltä hiljalleen nousee, kun mies siellä joka ilta töiden jälkeen häärää yömyöhään saakka. Välillä meinaa väsyttää vähän jokaista, mutta pian tämäkin vaihe on ohitse! Sitä odottaen ;)

   Poista
 2. Teille tulee ihana koti,paljon rakkautta teille toivon uuden kodin myötä
  itse tehden saa mieleisen kodin.

  VastaaPoista
 3. Viivirakas, teidän koti näyttää niin upealta! Odotan innolla sen valmistumista. Hienoja kuvia! Pian nähdään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanneni <3 Pian tosiaan nähdään! J jo odottelee kummitätiä kovasti.

   Poista
 4. Siis voi että tulee kaunista! Pitkään olen tätä koko kyläprojektia seurannut ja hienoa nähdä että tupia alkaa nousta. Pieni kysymys: kenen valmistamat ovat ikkunoiden smyygit/mistä malli niihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Piia!

   Sen verran oikaisen, että meidän torppahan ei ole rakenteilla kyseiseen perinnekylään, vaan ihan erille paikkakunnalle ;) Toki mieheni yritys rakentaa parhaillaan kyseiseen perinnekylään pohjalaistaloa.

   Ikkunakoristeet on mieheni itse tehnyt ja suunnitellut. Hän katseli vanhojen pohjalaistalojen koristeita ja otti niistä oikeaa suuntaa/tyyliä meidän tupaamme :)

   Ja kiva, kun liityit lukijaksi ;) Pitääpä tulla tekemään vierailu sinun blogin puolelle myös!

   Poista