sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Viikonlopun aikana..


Näin viikon päätteeksi on erittäin hyvä mieli, sillä saimme tänään paikoilleen viimeisenkin ikkunan koristeen. Kiitos taitaa kuulua äidilleni, joka otti muksut (ja koiran) lauantaina mummulaan yökylään. Tämähän mahdollisti sen, että myös minä pääsin puuhailemaan raksalle koko päiväksi!
Lauantaina saimmekin etupuolen haukanikkunat valmiiksi sekä toisen päädyn isot ikkunat. Samalla tuli siivoiltua pihapiiriä, koska kyllä sitä roskaa vaan tulee. Tänään sitten heti aamusta hyökkäsimme takapihan haukanikkunoiden pariin ja valmista tuli!


Haukanikkunoiden koristeet mies teki mahdollisimman yksinkertaisen näkoiseksi. Sillä kun nurkan päihin tulee vielä kotelot on siinä jo isojen ikkunoiden kanssa kerrakseen koristeita! Seuraava projekti onkin siis koteloiden tekeminen.

Piiput laitettiin keskiviikkona paikoilleen ukonilman kera. Jotenkin niin tyypillistä meille, että alkaa aina satamaan, kun jotain tällaista on tulossa ;) Mutta katolla ne kuitenkin nyt ovat ja sehän on pääasia.


Yksi nurkkakotelo on jo takapihan puolelle tehty, koska portaat tulivat juuri sen kohdalle.


Hyödyksi tuli siis käytettyä nämä kaksi päivää ja kyllä olikin ihana hakea pienet rakkaat hoidosta kotiin. Nyt taas jaksaa ihan uusin voimin!

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköstä ja ootte jo noin hurjan pitkällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teea! Päivä kerrallaan mennään, mutta kyllä olis jo kova halu päästä ikiomaan tupaan. Hetki siihen kuitenkin vielä menee, kun se päivä koittaa ;)

      Poista