lauantai 1. helmikuuta 2014

Työhuone

Täällä ollaan, vaikkei mitään ole toviin kuulunutkaan! Postauksia toki tulee vielä, mutta ehkä hitaammalla tahdilla. Muiden blogeja kuitenkin aktiivisesti seurailen :) Kesän koittaessa varmasti kirjoittelen useammin, kun saadaan aloitettua pihahommat ja alkaa taas tapahtua. Nyt olemme vain olleet, hiljalleen sisustaneet huoneita sekä muuten vain nauttineet omasta kodistamme!
Tänään kuitenkin ajattelin vuorostaan raottaa hieman ovea huoneeseen, joka tuntee paremmin nimen "työhuone". Innostuin taas muistelemaan, mistä sitä ollaankaan lähdetty tämänkin huoneen kohdalta. Tässä kuvia elokuusta 2013 alkaen:Hassua miten pieneltä huone näyttikään, kun lattialankut saatiin paikoilleen:Ja tältä huone näyttää tänään 1. helmikuuta 2014:Vähän vielä vaiheessa huone on, kuten kaikki muutkin. En kuitenkaan halua pitää kovaa kiirettä sisustuksen suhteen, koska hiljalleen se siitä mielestäni alkaa hahmottua :) Olemmekin toistaiseksi sijoittaneet toisen ruokailuryhmistä tänne. Tällä hetkellä huone toimii siis pääasiassa miehen työhuoneena sekä lapsien askartelupaikkana :)


Miehen tietokoneen näyttö menee kätevästi piiloon kannen taakse. Kannen päällä on muuten erityisen kiva seisoa ja taiteilla ainakin meidän tytön mielestä! Monta kertaa on sydän jättänyt muutaman lyönnin väliin. kun huomaan tytön salaa livahtaneen huoneeseen kiipeilemään.


Tämän vanhan Junghans-merkkisen herätyskellon olen ottanut talteen muutama vuosi sitten vanhasta tuvasta, joka sijaitsi ensimmäisen kotimme pihapiirissä. Sieltähän olemme muksujen huoneessa olevan paripulpetinkin löytäneet, kuten olen tainnut jo aikaisemmin mainita.Aurinkoista helmikuuta!

12 kommenttia:

 1. Huh, onpa teidän tytöllä uhkarohkeat leikit :D ettei vaan kaappi kaatuisi jos kannen päällä seisoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä meidän heiveröinen tyttö sitä kyllä aikaan saa, koska kaappi on todella raskas :) Mutta onneksi kannen saa laitettua kiinni, ettei vanhinkoa synny!

   Poista
 2. Haku on käynnissä: mtv3.fi/suomenkauneinkoti ;)

  VastaaPoista
 3. Täytyy tunnustaa, etten koskaan lue mitään blogeja... ENNEN TÄTÄ! Vahingossa törmäsin tänne sinulle ja en vaan pystynyt lopettamaan! Älyttämän suuret hatun nostot talon rakentajille! Jo ihan alusta asti näkee, että tätä taloa on rakennettu suurella rakkaudella ja järkkymättömällä ammattitaidolla! Jokaiseen pieneenkin asiaan on paneuduttu täysillä, eikä mitään tehty hutaisemalla! Suuret kiitokset myös blogin pitäjälle, tätä oli todella mukava lukea ja kuvia oli niin paljon, että pystyy hyvin seuraamaan mitä todella työmaalla on tapahtunut! Talo on todella kaunis, AITO hirsitalo ja sisustuskin istuu kuin nappi silmään! Onnea uuteen kotiin! Kevättä odotellessa: Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna paljon sanoistasi! On tämä ollut kyllä melkoinen projekti kaiken kaikkiaan ja jatkuu toki edelleen muutosta huolimatta :) Yritänkin tässä lähipäivinä ennättää kirjoitella uudempaa postausta, koska viime kerrasta on jo hetki vierähtänyt.. Mutta toivottavasti tulet vielä uudelleen täällä vierailemaan :)

   Poista
 4. Hei! Millä hirsiseinät on käsitelty? Entä lattia - millä maalilla se on maalattu? Kiinnostaisi kovasti tietää kun itselläkin vastaava urakka edessä. Kotinne on oikea unelma - perinteinen pohjalaisrakennus joka on taidolla tehty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Solja! Kiitos kovasti. Seinät käsiteltiin tosiaan Teknoksen paneelivahalla kahta eri sävyä sekoittaen. Nyt lyö kyllä tyhjää sävynumeroiden kohdalla, mutta olen muistaakseni maininnut ne täällä jollekin..! Lattia sen sijaan maalattiin Teknofloorin harmaa sävyisellä maalilla.

   Poista
 5. Mistä olette nuo lattialankut hankkinu? Meillä myös hirsitalon rakennus alkamassa :) ideoita haeskelen pintoihin ja sisustukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Henna!
   Lattialankut olemme teetättäneet jo konkurssissa olevalla paikallisella sahalla.
   Oikein paljon tsemppiä teille sinne oman tuvan rakentamiseen :) Sitä jo haikeudella muistelen, vaikka silloin ajattelinkin, etten koskaan voisi sitä aikaa kaivata! Väärässä olin ;)

   Poista