maanantai 5. elokuuta 2013

Homma jatkuu


 Viime aikoina ollaan touhuttu raksalla niin sisällä kuin ulkonakin. Välillä tuntuu, että on niin monta rautaa tulessa eikä tiedä mistä jatkaisi tai aloittaisi... Mutta siitäkin huolimatta ahkerasti tuo mies raksalla iltaisin on aikaa viettänyt töiden jälkeen ja tulosta on tullut hiljalleen.
Ulkona tosiaan olemme ahkeroineet edelleen nurkkakoteloiden parissa ja nyt ne ovat valmiita. Voisi kai sanoa, että vihdoin ja viimein ;) Muutaman kotelon päästä puuttuu vielä ylhäältä koristeet, mutta se ei ole enää paljoa. Pihalta talo on siis rännejä vaille valmis, joten nyt onkin sitten mukava syksyn koittaessa siirtyä kokonaan sisätiloihin touhuamaan.
Sisällä tilanne on se, että väli -ja alapohja odottavat eristystä. Tänään kävin muksujen kanssa aamupäivästä siivoamassa alakerran siihen pisteeseen, että miesten on hyvä aloittaa työt ja ensi viikon alkupuolella pitäisi sitten eristys olla valmiina!
Sisällä ollaan nyt myös siirrytty tilkitsemishommiin, kun ulkoa ne ovat loppuneet. Ja sitähän riittää! Viime viikolla sain muksujen huoneen nurkkien tilkitsemisen tehtyä ja siitä sitten pitäisi siirtyä seuraavaan huoneeseen. Että tietääpähän sitten ketä syyttää, jos jokin nurkka falskaa!
Vielä pieni kierros sisätiloissa:

Kuistia

 Tupaa

 Tupaa. Vasemmalla olohuone ja oikealla keittiö

 Työhuone

 Keittiö

 Vanhempien makuuhuone


 Muksujen makuuhuone


Näillä mennään!

2 kommenttia:

  1. Upealta näyttää! Ihanaa, kun pääsette jo siirtymään sisähommiin. Noissa ulkohommissa menee kyllä yllättävän kauan, mutta toivottavasti mekin päästäisiin sisälle ennen talven tuloa. Jaksamista tilkitsemiseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkohommat vie kyllä yllättävän paljon aikaa, mutta teilläkin jo tupa niin hyvällä mallilla, että varmasti ennen kylmän tuloa pääsette sisälle :) Ja eikös se oo onneks luvannu lämmintä syksyä ;) Toivotaan!

      Poista