maanantai 6. toukokuuta 2013

Täällä taas!

 Hengissä ollaan, vaikka blogi onkin pitänyt hieman hiljaiseloa!
Monena iltana pitänyt päivittää sivuja, mutta aina se on jäänyt... Viime viikolla syynä tähän oli talossa jyllännyt iki-ihana oksutauti, joten se vei voimat koko sakista täysin. Nyt kuitenkin terveen kirjoissa taas ja normaali meno jatkuu.

Takapuolen kattotiilet saatu paikoilleen.

Raksalla tahti on hieman hidastunut, sillä miehet ovat aloittaneet uuden kehikon veistämisen seuraavaan kohteeseen. Mies onkin sitten aikalailla joka ilta ja viikonloppuisin meidän raksan kimpussa. Se onkin suurin syy siihen, miksi postauksia ei tule niin tiuhaan tahtiin :)

Viime lauantaina kuitenkin otimme ilon irti viemällä lapset mummulaan hoitoon ja hyökkäsimme raksalle. Minä siivosin pihan roskat pois tieltä ja mies koolasi välikaton valmiiksi. Seuraavaksi alkaa sitten kuistin teko!Karalankut odottavat paikoilleen pääsyään.

Viime viikolla hankimme myös täydennystä ikkunoihin. Ostimme netistä kaksi vanhaa puolipyöreää ikkunaa talon kumpaankin päätyyn. Taas on siis hieman lisää hiomista ja maalaamista luvassa!


Aurinkoista viikkoa kaikille! Taitaa se kesä sittenkin olla tuloillaan.. ;)

4 kommenttia:

 1. Teidän talo on kyllä jo niin hyvässä mallissa! :) Harmi, kun meidän kehikon veistäminen viivästyttää teidän talon valmistumista. Minkälainen aikataulu teillä muuten on, milloin olette ajatelleet päästä muuttamaan uuteen kotiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi höpö höpö, ei se teidän talon syytä onneksi kuitenkaan ole, että tahti on hidatunut ;) Ollaan siis ajateltu, että tämän vuoden loppupuolella muutto olisi ajankohtainen. Salaa haaveilen, että saataisiin viettää ensimmäinen joulu uudessa kodissa! Mutta senpä näkee sitten, miten hommat etenee. Ei sinänsä mitään stressiä olla asiasta otettu, koska tämä on ollut kuitenkin tiedossa, että töiden ohella pitäisi sitten omaa tupaa samalla rakentaa. Raskastahan se on ja välillä tuntuu, että asun pelkästään lasten kanssa eikä miestä ole ;) Mutta onneksi se palkinto häämöttää siellä edessäpäin, joten eiköhän ole sen arvoista!
   Onko teillä muuten millainen aikataulu talon suhteen?

   Poista
 2. Upea uusi aito pohjalaistalo! Rakentaminen vaatii aina voimia koko perheeltä, mutta kuten sanoit, on se sen arvoista - etenkin tässä tapauksessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Voimia ja joustavuutta vaaditaan todellakin! Aina heikolla hetkellä muistaa vaan katsoa ikkunasta tuonne pellon toiselle puolelle niin muistaa taas minkä takia jaksaa ;)

   Poista