keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Huhtikuun eka!


Kyllä, melkein se on jo valmis. Vielä odotellaan puita pihaan saapuvaksi, jotta talon päätykolmiot saadaan tehtyä. Ei siis ole enää paljosta kiinni. Nyt täytyy kyllä todeta, että olen niin rakastunut tähän taloon ja tyytyväinen ennen kaikkea! Yksinkertainen, mutta kaunis. Enää ei harmita tippaakaan, ettemme päätyneetkään rakentamaan sitä ensimmäistä vaihtoehtoa eli hieman modernimpaa taloa. Tämä on nimittäin se meidän juttumme!
Katsokaa vaikka ja ihailkaa ;)
Takapihan ikkunarivistöä.
 Kattotuoleja on jo alettu kasaamaan maassa muutaman kattotuolin paketteihin. Ne on sitten helppo nosturin avulla nostaa paikoilleen kehikon päälle. Tällä tavalla pyritään vähentämään työtä korkealla. Yllä olevasta kuvasta saa hieman esimakua siitä millainen räystäs tulee olemaan :)


Ei kyllä itsestä olisi tuolla korkealla tekemään töitä. Niin kova korkeanpaikankammo kerran on. Miehet sen sijaan osaavat ottaa työn ohella rennostikin. Mikäs siinä, kun ilmakin on ollut mitä mainioin!
Loppuun vielä kuva, jossa yritin saada poikaa kanssani kuvaan, mutta ei se ollutkaan niin yksinkertaista. Tässä parhain otos ;)

 
Huhtikuu tulee siis olemaan edelleen täynnä työn touhua, mutta en kuitenkaan valita. Valehtelisin, jos väittäisin, ettei tämä raskaalta ole välillä tuntunut, kun pieniä lapsia taloudessamme on. No hiljaa hyvä tulee :)
Viime viikolla tilasimme tulevaan kotiimme takat! Päädyimme pitkän pähkäilyn jälkeen kahteen valkoiseen pönttöuuniin. Niitä odotellessa ;)

Aurinkoista huhtikuun alkua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kyllä on komea tupa!

  VastaaPoista
 2. On se iso ja komea! Näyttää tosi paljon isommalta mitä meidän.parikymmentä neliötä vaikuttaa kovasti...
  Terv. Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan Mari ;) Kyllä se vaan paljon isommalta näyttää, mitä osasi ajatellakaan!

   Poista