keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Kuisti

Niin vaan mies aloitti kuistin rakentamisen viime viikolla. Melkeinpä joka ilta hän siellä yömyöhään ahersi, että olemme olleet koko sakki jo unten mailla, kun hän on kotiin saapunut. Lauantaina elementit olivatkin jo siinä vaiheessa, että ne sai nostaa paikoilleen. Koko perheen voimin sitten siellä ahersimme sen aikaa, kun pienin veteli sikeitä vaunuissa. Ilma ainakin oli mitä mahtavin!

Seinät vielä vaakatasossa.


Maalasin kuistin etuosan punamultamaalilla ja voin kertoa, etteivät nuo korkeat paikat ole sitten lainkaan minua varten. Vaikka sitä maalatessa ei tosiaan edes kovin korkealle joutunut kiipeämään, huimasi jo ihan riittävästi sekin korkeus. Siinä sitten taiteilin toisella kädellä jostain kiinni pitäen ja toisella yritin sutia pensselillä maalia pintaan. Onnistuin kaikesta huolimatta.


Eilen illalla kävimme muksujen kanssa vielä tarkistamassa viime hetken tilanteen. Kuistin katto on siis vielä vaiheessa, mutta hiljalleen sekin siitä valmistunee. Nyt ajatukset ovat olleet lähinnä taloon tulevissa takoissa. Nimittäin noin viikon kuluttua tullaan muuraamaan ne. Jännityksellä jo odotan, miltä ne tulevat näyttämään :)
Myöskin ikkunoiden pitäisi saapua viikon kuluttua, joten nyt onkin paljon odotettavaa!

4 kommenttia:

 1. Voi se on niin hieno! Kunpa paasisitte jouluksi kotiin, ehkapa minakin tulisin sitten kaymaan joulun kunniaksi! :) -A-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois kyllä ihana joululahja, jos sillon asuttais jo omassa kodissa. Ja vielä parempi lahja, jos saatais sut tänne <3

   Poista
 2. Kiva, että löysin blogisi. Jään mielenkiinnolla seuraamaan projektianne :)

  VastaaPoista