perjantai 24. toukokuuta 2013

Ikkunoita & kuistia


Ikkunat ovat saapuneet vihdoin tontillemme! Iso kasa niitä tulikin ja mukana oli myös tuleva ulko-ovemme, pariovet tupaan sekä ovi kodinhoitohuoneeseen. Ikkunat mies vei heti taloon suojaan odottamaan paikoilleen laittoa. Toivottavasti se tapahtuu pian ;)

 
Ikkunoista kuistiin. Viimeksihän, kun postauksen tein, oli kuistin seinät juuri nostettu pystyyn ja katto oli vielä vaiheessa. No, enää se ei ole vaiheessa vaan valmis! Antaa kuvien puhua puolestaan:


Tästä jatkettiin...


Kuistin kattomateriaaliksi tuli huopa. Talon kattohan on sen sijaan tiiltä. Täytyy taas kerran myöntää, että minulla oli omat epäilykseni siitä, miltä huopakatto tulee näyttämään... Turhaan. Pitäisi vaan luottaa miehen sanaan ;)

Huopa paikoillaan.

Rännien vuoro..
Tänään mies yllätti ja oli asentanut kuistin ikkunat paikoilleen sillä välin, kun olimme lasten kanssa mummuloimassa.


Vuorilaudat paikoillaan. 

 Vuorilaudat kruunuineen.
Tässä vaiheessa siis mennään. Kovasti mies on hommia iltaisin ja viikonloppuisin siellä tehnyt!
Huomenna saapuvat sitten pönttömuurien osat, joten homma jatkuu :)

Aurinkoista viikonloppua jokaiselle!

6 kommenttia:

 1. Vau! Upeat nuo kruunut! Mies täällä jo suunnittelee samanlaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Innolla jo odotan myös, miltä se teidänkin talo tulee näyttämään! Käytiin muuten ajelemassa siellä teidän raksalla päin tällä viikolla eräs päivä ;)

   Poista
 2. Ihan vetää hiljaseksi, mitäs tässä enää voi sanoa. On se.
  -66-

  VastaaPoista
 3. Hei! Toivottavasti kommenttini tulee perille. Kysyisinkin että mistä hommasitte nuo ikkunat? Tietäisitkö ketään hyvää puuseppää etelä-pohjanmaalta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Perille tuli, mutta vastaus hieman kesti ;) Ikkunat ollaan hommattu Joutsasta Sydänpuulta. Mitä puuseppiin tulee, en nyt ainakaan tähän hätään ketään keksi, vaikka niitä varmasti täällä on! Pitää melkeen mieheltä asiasta kysyä :)

   Poista