maanantai 17. maaliskuuta 2014

Tuvan verhot

Niin saapuivat verhot postista ja pääsivät paikoilleen melkein heti. Nämä tuvan puolen neljä pellavaverhoa tilasin Elloksen alesta. Melkoinen ale olikin, sillä nämä kyseiset sivuverhot olivat 90 prosentin alennuksessa! Hintaa ei siis jäänyt kovin paljoa, kun nuo ostoskoriin napsauttelin. Värivaihtoehtoja oli monia, mutta päädyin näihin kerman värisiin. Kuva ehkä hieman vääristää niiden todellista sävyä.. Mutta kauniit ne kuitenkin ovat ja tuvan näkö muuttui kertaheitolla! Ompelukonettakaan ei tarvinnut esille ottaa, koska verhot olivat juuri oikean mittaiset. Mikä helpotus :) Tässä kuitenkin muutama kuva viime viikon ajalta:


Olohuoneen puolelle olisi hakusassa uusi sisustukseen sopiva matto. Tämä vanha nukkamatto ei oikein istu tämän tuvan tyyliin.. Mutta näillä mennään nyt, koska ilman mattoakaan en halua olla.Alla olevassa kuvassa näkyy hieman muksujen huonetta ja tarkkasilmäinen voi huomata, että sielläkin on ikkunoissa verhot. Niistä tarkempia kuvia myöhemmin.

Verhonpidikkeistä tuli tämän näköisiä. Käskin miehen tuoda kaupasta sisalköyttä ja taiteilin tällaisen lopputuloksen.


Vähän vielä lähikuvaa ikkunoista ja samalla takapihan maisemasta :) Maltan tuskin odottaa, että saamme aloittaa nurmikon kylvämisen ja pihanlaiton. Olemmekin viime viikkojen aikana siistineet pihaa urakalla. Mies teki jo lapsille valmiiksi hiekkalaatikonkin jäljelle jääneistä hirsistä. Hiekka enää puuttuu.


Viimeinen kuva sen sijaan kertoo vähän mitä etupihalla tapahtuu tällä hetkellä.. Kaivinkone on taas laittanut maata uuteen uskoon ja pohjat on nyt tehty valmiiksi. Mitä siihen sitten tuleekaan paljastunee myöhemmin.. ;)


15 kommenttia:

 1. Oi, verhot tuovat tosi kodikkaan ilmeen jo valmiiksi kodikkaalle tuvalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, että verhot vaikuttavat paljon kodin ulkonäköön! Jotenkin tupa tuntuu paljon "lämpimämmältä" nyt verhoineen :)

   Poista
 2. Kylläpä on kodikkaan näköistä, ihanaa että uudessa talossa voi olla tällainen tunnelma pian muuton jälkeen! Tykkään, noista teidän lankkulattioista, niissä on hyvä sävy,

  VastaaPoista
 3. Kaunista! Todella kodikas tunnelma. Teillä on ihana koti <3

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit verhot löysit ja 90% ale kuulostaa mahtavalta! :) Mullakin alkaa pikkihiljaa jo ajatus verhoista ahdistamaan, koska en osaa yhtään edes aatella minkälaiset vois meille sopia. Onneks ei ihan vielä oo ajankohtanen ongelma, mutta pahalta näyttää että kesän aikoihin viimestään pitää alkaa jotain suunnitelmia olemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos T! Kyllä monenmoista valintaa on teilläkin siellä edessä, mutta kyllä ne itselle sopivat vaihtoehdot tietää, kun ne kohdalle tulee ;) Ja täälläkin tosiaan vielä suurin osa ikkunoista ilman verhoja.. Pikku hiljaa, pikku hiljaa :D

   Poista
 5. Löysimpä ihanan blogin 😊 kerralla piti lukea kaikki läpi! Heti tallensin suosikeihin tämän osoitteen ettei hukkaan mene. Upea talo teillä !! -hantta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hantta ja tervetuloa tänne uudelleenkin ;)!

   Poista
 6. Eksyin tänne sun blogiin tuon Pohjalaisen artikkelin kautta ja täytyihän sitä heti sitten kerralla lukea koko tuvan pystytys -tarina läpi. Teillä on kyllä kerrassaan upea talo, täytyy jäädä seurailemaan, että mitä siellä pihapiirissa seuraavaksi tapahtuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Jenna! Kiva,kun löysit tänne sen linkin kautta :) Katsotaan nyt, milloin pääsen hieman raottamaan ovia enenmmän etupihan suhteen. Tällä hetkellä vielä suunnitteluvaihe meneillään ;)

   Poista
 7. Aivan ihana ja tunnelmallinen koti! Löysin tän blogin tänää ja innolla lueskelen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! Blogi on hieman jäänyt taka-alalle rakennusurakan päätyttyä, mutta katsotaan josko vielä joskus postailen tänne jotain ;)

   Poista
 8. Hei. Kiitos kun olet jakanut palan teidän perheen elämää. Kysyisin hihäpintojen käsittelystä. Millä aineella sisähirret on käsitelty esimerkiksi tässä tuvassa?

  VastaaPoista