lauantai 23. maaliskuuta 2013

Lähempänä unelmaa

Jos ensimmäinen tärkeä etappi oli puiden saapuminen tontille, on nyt sitten saavutettu se toinen tärkeä etappi meidän rakennusprojektille eli hirsikehikon valmistuminen! Eilen miehet kasasivat sen jo pakettiinkin, että jäi minulta sitten kuvat siitä ottamatta.. Mutta mitäpä tuosta, koska pian se nähdään koko komeudessaan!


Tänään olimme sitten koko perhe tontilla siivoilemassa hirren pätkiä pois tieltä, jotta maanantaina ei sitä tarvitse enää tehdä, vaan miehet pääsevät itse asiaan eli talon pystytykseen. Kummasti niitä hirren pätkiä oli taas tullut. Meillä onkin jo melko hyvä varasto polttopuita tulevaa varten ;)


Koira ottaa ilon irti aina tontille saapuessamme. Yleensä paras paikka vahtia on kaikkein suurimman lumikasan päältä.
Pari tuntia siellä siivoilimme, kunnes ruoka-aika koitti ja oli pakko suunnata kotiin. Siistiä kuitenkin tuli ja ensi viikolla olisi miesten sitten tarkoitus alkaa kasaamaan taloa mikäli sää vaan sen sallii. Tällä hetkellä se ainakin hyvältä näyttää, joten peukut pystyyn, että ensi viikolla saan lisäillä tänne kuvia pystytetystä talostamme!


Huomenna sen sijaan muksut menevät vanhemmilleni päiväksi hoitoon ja me mieheni kanssa suuntaamme auton nokan kohti Seinäjoen Pytinki-messuja. Hieman helpompaa käydä kahdestaan katsomassa messujen tarjonta, kun ei ole pikkuisia mukana. Ensi viikkoon siis!

1 kommentti:

  1. Peukut pystyssä, että ens viikolla saahaan kuvia teiän talosta kokonaisuutena! Jee! :)

    VastaaPoista