torstai 14. helmikuuta 2013

Ystävänpäivänä!

Näin ystävänpäivänä voisin hieman päivittää tilannetta raksalta. Kovasti ollaan eteenpäin menty, kun miehet ovat siellä ahkerasti työskennelleet ja nyt talo alkaa todellakin hahmottumaan entistä paremmin. Enää tarvitaan kaksi varvia ja alakerta on valmis! Kulunut kuukausi on kyllä mennyt hujauksessa. Onhan tämä välillä aikamoista aikataulujen kanssa säätämistä, kun kaksi pientä lasta talossa on ja välillä kumpikin vanhemmista kaipaa kodin ulkopuolistakin elämää. Suurin osa päivistä kuitenkin kuluu joko kotona tai raksalla. Pojan kanssa, kun tontille "erehtyy"menemään, saa hän takuu varmasti kiukku-potku-raivarit kotiin lähdettäessä. Raksahommissa pitäisi siis olla koko ajan. Isänsä poika selvästikin!


Ylempänä kuvassa vasemmalla käynti kodinhoitohuoneeseen ja oikealla eteiseen. Kuistiahan ei tehdä hirrestä, vaan se tulee normaalilla runkorakenteella ja eristeillä, joten siksi sitä ei vielä kuvissa näy :) Alempana taas oikealla oviaukko makuuhuoneeseen, keskimmäinen vessaan ja vasemmalla kodinhoitohuoneeseen.







Tulipahan taas hieman kuvia, mutta niistä sen talon etenemisen parhaiten näkee! Ja koira on nähtävästi tukkinut itsensä lähes jokaiseen kuvaan... Hyvältä kuitenkin näyttää ja halu päästä ikiomaan taloon kovenee koko ajan. Puita tuli toissailtana lisää pihaan ja kun alakerta on valmis alkaa yläkerran teko. Vielä muutama kuvanen loppuun. Nämä ovat talon tulevia väliovia. Haimme ne viime kesänä Jurvasta talteen tulevaa varten. Ovet ovat siis Jurvan kansakoulun vanhoja ovia ja ikää on ainakin 100 vuotta!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti